ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

Ως ουρολόγος στην Αθήνα στο κέντρο επι της Λεωφόρου Β.Σοφίας 111, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, συνειδητοποίησα ότι μέχρι κάποιος να μας χρειασθεί , οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν ακριβώς τι κάνουμε. Το ίδιο υποθέτω συμβαίνει και για μια πλειοψηφία άλλων ειδικοτήτων.

Για να αίρω οποιαδήποτε αμφιβολία, σε αυτό το άρθρο θα μπώ σε λεπτομέρειες για ποιο πράγμα μπορεί να σας βοηθήσει κάποιος ειδικευμένος ουρολόγος, όπως εγώ.

Τι είναι ο ουρολόγος;

Με απλά λόγια, είμαστε χειρουργοί ειδικοί για προβλήματα και ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος και του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Μερικά από τα όργανα που θεραπεύουμε περιλαμβάνουν το νεφρό, τον προστάτη, την ουροδόχο κύστη, την ουρήθρα, τους όρχεις, το πέος και τους συναφείς αδένες.

Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα που σχετίζονται με τα παραπάνω όργανα, τότε ένας ουρολόγος μπορεί να σας βοηθήσει, συζητώντας το πρόβλημα, εξετάζοντάς σας, διερευνώντας και κάνοντας μια ακριβή διάγνωση. Αν και υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι αντιμετωπίζουμε μόνο τους άντρες, οι ουρολόγοι αντιμετωπίζουν εξ’ίσου τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά.

Για να δείτε αναλυτικά τις παθήσεις που αντιμετωπίζουμε αλλά και το βιογραφικό μου πατήστε εδώ…

Λίγα λόγια για την Αθήνα

,το κέντρο της και ειδικότερα για την Πλατεία Μαβίλη η οποία είναι μικρής έκτασης συνοικία, η οποία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, όπως ανεβαίνουμε, στα δυτικά των Αμπελοκήπων και στα ανατολικά του Λυκαβηττού. Πήρε την ονομασία της από την Πλατεία Μαβίλη, γύρω από την οποία αναπτύχθηκε. Σε αυτήν βρίσκονται η Αμερικανική Πρεσβεία και το Μέγαρο Μουσικής και εξυπηρετείται από το σταθμό Μέγαρο Μουσικής του Μετρό και από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ.