ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο ουρολόγος στη Γλυφάδα αλλά και στην υπόλοιπη χώρα ασχολείται με παθήσεις του ουροποιητικού στη γυναίκα και τα κορίτσια ενώ στον άνδρα και τα αγόρια εκτός από το ουροποιητικό ασχολείται και με παθήσεις του γεννητικού συστήματος των.

Σημάδια ή συμπτώματα για τα οποία πρέπει κάποιος να επισκεφθεί έναν ουρολόγο.

Ένας ουρολόγος μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες σε μια σειρά από περιπτώσεις και συμπτώματα, αλλά παρακάτω ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Ανδρική γονιμότητα

Οποιαδήποτε πτυχή αφορά την ανδρική γονιμότητα θα πρέπει να αναφέρεται σε έναν ουρολόγο καθώς ένα μικρό ποσοστό της ανδρικής υπογονιμότητας προκαλείται από τον καρκίνο των όρχεων. Ο καρκίνος των όρχεων μπορεί να είναι απειλητικός για τη ζωή, αλλά η έγκαιρη διάγνωση αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα επιβίωσης και η διάγνωση αυτού συχνά ξεφεύγει από τους γενικούς γιατρούς της πρωτοβάθμιας φροντίδας και γονιμότητας.

Αίμα στα ούρα

Η παρουσία αίματος στα ούρα μπορεί να προκληθεί από πολλές διαφορετικές καταστάσεις και ενώ μερικές δεν είναι σοβαρές και συχνά δεν ξαναεμφανίζονται για πολύ καιρό, το αίμα στα ούρα μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα μιας λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος ή μια πιο σοβαρή διαταραχή όπως η νεφρική νόσος ή ο καρκίνος. Ως αποτέλεσμα, αυτό δεν πρέπει ποτέ να αγνοείται και πρέπει να ελέγχεται από έναν ουρολόγο.

Τα προβλήματα ελέγχου της κύστης ή ο πόνος

Ένα άλλο όνομα γι 'αυτό είναι η ακράτεια ούρων και είναι ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ των γυναικών. Ένας ουρολόγος μπορεί να προσφέρει διάφορες επιλογές θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων για την ενίσχυση των πυελικών μυών, των φαρμάκων, των εμφυτευμένων συσκευών και της χειρουργικής επέμβασης.

Εάν έχετε επώδυνη ούρηση, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει μια λοίμωξη στο ουροποιητικό σύστημα που προκαλείται από βακτήρια. Οι ουρολόγοι μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία της λοίμωξης και να προτείνουν επιλογές θεραπείας.

Στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία, όπου το πέος είναι ανίκανο να φτάσει σε επαρκή σκληρότητα για να επιτύχει διείσδυση κατά την σεξουαλική επαφή, μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα μιας υποκείμενης κατάστασης και ενός μεγαλύτερου θέματος υγείας. Οι άνδρες μερικές φορές αποφεύγουν να έρχονται για να μας δουν αν αντιλαμβάνονται ένα θέμα υγείας όπως αυτό ότι τους προκαλεί αμηχανία, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είμαστε φιλικοί, προσιτοί επαγγελματίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Για να δείτε αναλυτικά τις παθήσεις που αντιμετωπίζουμε αλλά και το βιογραφικό μου πατήστε εδώ…

Λίγα λόγια για την Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Από το κέντρο της Αθήνας απέχει περίπου 14 χιλιόμετρα και από το Φάληρο περίπου 8,5. Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής και στη νομαρχία Αθηνών. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, και ακριβές κατοικίες δίπλα στη θάλασσα.

Η περιοχή της Γλυφάδας κατά την αρχαιότητα ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν γνωστή για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι σχετικά πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής, που το νερό τους είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό.