ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Σαν ουρολόγος στο Κολωνάκι στο κέντρο της Αθήνας ασχολούμαι με τη θεραπεία των κάτωθι παθήσεων

Παθήσεις που αντιμετωπίζει ο Ουρολόγος

Διαθέτουμε εξειδίκευση στην ιατρική και χειρουργική αντιμετώπιση νόσων όπως ο καρκίνος των νεφρών, της ουροδόχου κύστης και του προστάτη, οι πέτρες στα νεφρά, η ακράτεια, η λοίμωξη, τα προβλήματα του πυελικού εδάφους, η σεξουαλική δυσλειτουργία και τραύματα του ουροποιητικού συστήματος. Μπορούμε επίσης να εκτελέσουμε μεταμοσχεύσεις ιστών και μεταμοσχεύσεις νεφρών.

Στα παιδιά, οι ουρολόγοι αντιμετωπίζουν τις ακόλουθες καταστάσεις:

Κρυψορχία - όπου ένας ή και οι δύο από τους όρχεις δεν έχουν κατέβει στο όσχεο κατά τη γέννηση.

Εκστροφή της ουροδόχου κύστης - όταν το δέρμα πάνω από το κάτω μέρος του στομάχου δεν σχηματίζεται σωστά αφήνοντας την ουροδόχο κύστη ανοιχτή και εκτεθειμένη.

Υποσπαδίας - όπου το στόμιο , της ουρήθρας όπου βγαίνουν τα ούρα, βρίσκεται στην κάτω πλευρά του πέους αντί να βγαίνει στην άκρη.

Επισπαδίας - όπου το στόμιο , της ουρήθρας όπου βγαίνουν τα ούρα, βρίσκεται στην πάνω πλευρά του πέους αντί να βγαίνει στην άκρη.

Εκτός από τα παιδιά αντιμετωπίζουμε και τις παθήσεις των ενηλίκων ανδρών και γυναικών.

Για να δείτε αναλυτικά τις παθήσεις που αντιμετωπίζουμε αλλά και το βιογραφικό μου πατήστε εδώ…

Λίγα λόγια για το Κολωνάκι:

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Εκτείνεται από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου ανατολικά μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Βορειοδυτικά μέχρι την οδό Σίνα και την οδό Οίτης όπου χωρίζεται από την ιστορική συνοικία της Νεάπολης. Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω ενός παλιού μαρμάρινου στύλου ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στην περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής. Οι Αθηναίοι του Μεσαίωνα, προς αποτροπή επιδημιών ή άλλων συμφορών συνήθιζαν να κάνουν λιτανείες και ιεροτελεστίες με θυσίες νεαρών ζώων. Στα σημεία που κατέληγαν αυτές οι λιτανείες ολοκλήρωναν την ιεροτελεστία και έστηναν το «κολωνάκι». Έχουν βρεθεί πολλά σημεία στην Αθήνα που είχαν στηθεί τέτοια κολωνάκια.

Η περιοχή ονομαζόταν παλαιότερα «Κατσικάδα», γιατί στις πλαγιές του Λυκαβηττού οι γαλατάδες έβοσκαν τις κατσίκες τους. Μετά τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, λόγω της τοποθεσίας της στην καρδιά της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από τα τότε Βασιλικά Ανάκτορα (η σημερινή Βουλή των Ελλήνων), η συνοικία εξελίχθηκε και μέχρι σήμερα συνεχίζει να θεωρείται μία από τις πιο ακριβές συνοικίες του Δήμου Αθηναίων. Η μεγάλη κοινωνική διαφορά που παρουσίαζαν μεταξύ τους οι σχετικά ομόηχες συνοικίες Κολωνός και Κολωνάκι έγινε αφορμή για πολλές ανέκδοτες προπολεμικές ιστορίες που χάρισαν και σχετικό τίτλο ελληνικής ταινίας «Λαός και Κολωνάκι» (αντί του Κολωνός και Κολωνάκι).